De ce PARINTE-MANAGER

Modul in care echipa MMM isi aduce contributia sa sociala este prin educatie: ce oferim participantilor in programele noastre sunt metode, aptitudini si instrumente de lucru care sa le usureze munca, sa le propulseze cariera, sa le permita sa duca o viata de succes si echilibrata.

Suntem specializati pe dezvoltarea managerilor (am derulat numeroase asemenea programe, de lunga durata, in companii romanesti si internationale) si suntem, in acelasi timp, parinti (cel putin unii dintre noi :)), ceea ce inseamna ca intelegem:

–Cat de provocatoare sunt ambele roluri, mai ales daca le indeplinesti pe amandoua deodata

–Cat de multe asemanari exista intre aceste roluri si cat de multe am avea de invatat din comparatie (de exemplu: si ca manageri, si ca parinti ne straduim sa tinem lucrurile sub control…desi spunem ca ne dorim ca “ei”sa isi asume mai mult responsabilitatea)

–Ca nu putem fi manageri de succes fara sa fim parinti de succes si invers

Din experienta, pare ca rareori copiii nostri sunt la curent cu provocarile noastre ca manageri si profesionisti (sigur, e bine ca ne lasam problemele de serviciu la usa cand venim acasa) , ori acest lucru le-ar deschide un univers nou despre munca, despre cariera, despre parinte ca profesionist…un univers care promite: mandrie, admiratie, respect, modele puternice, inspiratie pentru mai tarziu, intelegere, etc.

In plus, si principalul obiectiv al acestui eveniment este ca dorim sa ajutam! Asa cum probabil ai citit in pagina anterioara, ne strangem cu totii ca sa invatam si, in acelasi timp, sa colectam fonduri pentru familia lui Darius. Participarea ta costa 125 ron + TVA. Toate fondurile colectate din biletele de participare vor pleca a doua zi catre Asociatia Noi Orizonturi Familia, asociatie ce sprijina cauza lui Darius!

  • Daca vii pe cont propriu, adu cat mai multi prieteni si colegi cu tine!
  • Daca esti o companie, recompenseaza-i pe angajatii tai cu 3 ore de timp de calitate petrecut alaturi de copilul lor, pentru o cauza ce merita sprijinita!

Ta asteptam joi 04 decembrie 2014, intre orele 18:00 – 21:00, la METROPOLITAN EVENTS din Soseaua Pipera, nr. 48, sector 2, BUCURESTI

Completeaza campurile de mai jos pentru a te inscrie la eveniment. Noi iti vom emite o factura proforma, vei achita si apoi vei intra in posesia biletului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s